Kroki på Konstkronan

Var på kroki idag på Konstkronan, som håller till i en källare under Franska Reformerta Kyrkan. Att ta sig dit är lite grann som att spela Stugan, om det är någon som kommer ihåg det. ”Du står i ett rum med två dörrar” och allt det där.

Har börjat köra med akvarell på krokipassen. Det går ganska smidigt om man blandar tre, fyra koppar med färg i förväg, jobbar snabbt och inte är så petnoga. Konstkronan kör med spotlights, så det blir skarpa skuggor vilket jag tycker passar bra med akvarell.

Soligt väder – måla akvarell. Mulet – måla i olja.
(Om jag kan få det att rimma så har jag ett nytt ordspråk.)

Annonser

Etiketter: , ,

8 svar to “Kroki på Konstkronan”

 1. Konst Modell Says:

  Ni verkar ha så många ställen med kroki där uppe. Själv står jag modell en del och har passat på både i Holland och Kina nyligen, utöver här hemma i Skåne.

  Se gärna min blog oblyg.blogspot.com, webben konstmodell.se och på Facebook.

 2. Ferdi Says:

  Det är inte klokt vad duktig du är. Jag googlar kroki på nätet för att få inspiration inför mitt arbetsprov och gissa om du hjälpe mig på vägen…

 3. joakim Says:

  det är svårt hitta jobb som modell för kroki men 4ggr har det vart nu.. många säger att det inte är sexuellt ,men jag tycker att det är det, det känns i könet när man står eller sitter där , man kan ju inte ha erektion men det pirrar o sväller lite. o det känns sensuellt befriande gå runt naken i pausen o kolla in teckningar. är naken hela tiden tar ej på badrock i pauserna. kroki underbart för exhibitionist som mig. känner blickar på skinkor o kön.

  • CFA Says:

   Som konstnär blir man lite obekväm när modellen verkar njuta för mycket av att stå modell. Ett visst mått av exhibitionism behövs nog för att bli modell, absolut. Jag vill inte att modellen står enbart för pengarna. Det är inte kul om modellen inte tycker att det är kul. Samtidigt anlitar man nog hellre de som är där för att de är stolta över sin kropp eller för att de har ett konstintresse och får en kick av att bli avbildade än de som gör det för sexuell njutning. Och jag föredrar att modellen tar på sig morgonrock i pausen.

 4. joakim Says:

  svårt hitta jobb i göteborg varför det? hur få jobb med bodypaint? modell alltså. har posat för foto ochså art nude och erotiskt , underbart.

 5. joakim Says:

  de misstyckte inte när jag strechade naken i pausen och gick runt naken o pratade, diskuterade konst och kroki med eleverna, hur ser ni om modellen njuter sexuellt eller inte om han inte har erektion? befriande vara så oblyg bland folk i lokalen. även kvinnliga modeller kan nog vara lite tända under pausen eller lektionen de har ju inte erektion som avslöjar heller. men kanske njuter ändå.kroki är min lycka och njutning skulle vilja stå naken i spagat och bli avtecknad..

 6. joakim Says:

  har sett bilder på manliga modeller som blivit avtecknade när de haft erektion. var vänder man sig då?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: