São Vicente

sao_vicente

För att vi inte skulle bli för trötta på Sal så tog vi ett flyg till São Vicente som är en annan ö som ligger längre västerut. När man åker från flygplatsen (döpt efter barfotadivan Cesária Évora) mot staden Mindelo så får man lite grann en känsla av att vara på franska rivieran.

Vi irrade runt i Mindelo i någon halvtimma och släpade på en jätteresväska medan vi desperat letade efter en dam från Barracuda Tours som kunde byta ett kvitto som vi hade mot biljetter till färjan till Santo Antão som snart skulle gå. Som tur var hade vi ett telefonnummer till henne och hon kom med en bil och körde oss till färjeterminalen.

folk_sao_vicente

Etiketter: , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: