Stockholm har blivit kallt

kallt_stockholm01

Jag har kanske inte bloggat så mycket på sistone, men jag skyller på att det är för jäkla kallt. För kallt i ateljén, för kallt utomhus. Jag fick visserligen en julklapp, ett par vantar med hål för fingertopparna, men det räcker inte åt mina superkalla händer. Bilden ovan gjorde jag från sovrumsfönstret. Bilden nedan gjorde jag häromdan när det var lite mildare. Igår och idag var det stört omöjligt att jobba en plein air.

 kungstensgatan

Kungstensgatan mot Engelbrektskyrkan

Annonser

Etiketter: , , ,

Ett svar to “Stockholm har blivit kallt”

  1. Tord Says:

    Dags för Stockholmsportföljen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: