Ner i kloakerna!

För det är där som skurkarna är.

superheroes

Gouache

Tävling! Vad heter superhjältarna på bilden (ange gärna även hemlig identitet) och vad har de för superkrafter? Den som kan ge bästa svaret på den frågan i en kommentar (på bloggen) senast 16 december vinner originalmålningen.

Uppdatering: Eftersom det verkar råda viss förvirring vill jag poängtera att jag har hittat på superhjältarna själv, men varit för lat för att namnge dem. Om du har letat förgäves i referensverk från Marvel så kan jag bara be om ursäkt. Alltså: bara hitte-på.

Etiketter: , ,

Ett svar to “Ner i kloakerna!”

  1. Tord Says:

    Sewerman, alias Kent Clarkson, revisor. Ser dåligt, men har bättre luktsinne än en hund. Drain Diver, alias Wayne B. Walker, arbetslös mångsysslare, som kan omforma kroppen efter utrymmet, t ex i ett avloppsrör. Gutter Girl, alias Lana Louise, kvällstidningsredaktör, som kan lukta sig till ohyra på kilometeravstånd. Skyr inga medel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: