Spara sista dansen för mig

2012-11-21

Idag var det sista gången det var kroki på Dansmuseet. Museet ska nämligen flytta och lokalen ska tas över av regeringskansliet. I vår blir det ingen kroki och det är oklart om det blir någon nästa höst.


Idag dansade Per (eller Pär?) som går på Dans- och cirkushögskolan. Jag har målat av honom en gång tidigare i år. Han tycks inte ha bytt kallingar sedan i februari, men han dansar bra.


 


Det här blir mitt elfte och kanske sista inlägg om Dansmuseet. Det här som jag gjorde för ett år sedan är kanske det jag tycker blev mest lyckat. Jag hoppas att jag hittar något annat ställe som har något liknande.


Mannen som organiserade krokin sade att han hade hållit på med den i tio år, om jag inte minns fel. I sista posen deltog han själv med orden: "Eftersom jag var den första så kan jag lika gärna vara den sista också".

Nyckelord:

dans kroki