Ångbåtar & laserstrålar

tidtabeller

Min kompis Göran tyckte att det borde finnas tidtabeller i väntkuren när man sitter och väntar på skärgårdsbåten på Skogsön och han bestämde sig för att ta saken i egna händer. Han frågade mig om jag ville designa dem och det ville jag, så jag gjorde en bild med tusch på skrapkartong, sedan skannade jag den och så etsade Göran in bilden på metallplåt med sin laser. Resultatet bör vara tämligen väderbeständigt.

Etiketter: , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: