Cycas revoluta

cycas_revoluta2

Olja på papper

Förra lördagen var återigen på en välbehövlig charterresa till Edvard Andersons växthus och denna gången hade jag oljefärgerna med mig. Tyvärr var jag lite sent ute så jag hade inte så mycket tid på mig. Jag stod och målade en japansk kottepalm tills en kvart efter stängningsdags. Personalen verkade inte ha lagt märke till att jag stod där i ett hörn och de såg en aning förskräckta ut när jag visade mig.

cycas_revoluta1 cycas_revoluta2

Målningen till vänster är den jag gjorde på plats. Jag blev inte helt nöjd med den, så jag gjorde en ny version hemma.

Annonser

Etiketter: , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: