Papper och påsnitar

image

I julklapp av min bror fick jag ett pappersskelett i naturlig storlek som nu hänger i min ateljé. Det var en byggsats som bestod av nio pappersark med utstansade ben som skulle vikas och sättas ihop med massor av påsnitar. Eftersom det finns så många ben i människokroppen så tog det ett tag att sätta ihop benranglet. Men nu är det klart!

Annonser

Etiketter: ,

2 svar to “Papper och påsnitar”

  1. Adrian Says:

    Hej! Jag skulle verkligen vilja få tag på ett sådan byggsats! Min egen gick sönder för några år sedan och nu skulle jag vilja ge ett till en nioårig vän. Du har inte möjlighet att försiktigt fråga din bror var han har köpt det? Östs hälsningar Adrian i Angered

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: