Vägen till ateljén

Sedan en vecka tillbaka har jag en ateljéplats på Södermalm – en ateljéplats med skyltfönster! (Det har redan varit en del turister där och tagit bilder på mig när jag målar.) Platsen är i Ateljéföreningen Kattrumpan på Timmermansgatan 6. (På höjden ovanför Hornsgatan, nära Mariatorget.)

Välkommen  förbi och titta om du har vägarna förbi! Jag kommer förstås inte att vara där jämt, men om jag är där får du gärna knacka på.

Annonser

Etiketter: ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: