Rännande i Rennes

Jag kom till järnvägsstationen i Rennes vid elva på förmiddagen och så jag gick jag till turistbyrån för att hitta ett hotellrum (turistbyrån ligger alltid i centrum). Jag fick plats på ett hotell som låg nära stationen, så jag traskade tillbaka med all packning. På dörren till hotellet satt en lapp som sade att de öppnade klockan 17.00. Utan att hysa något större hopp så gick jag till stationen för att kolla om de hade förvaringsboxar. Det hade de inte. (Endast större städer har förvaringsboxar och för att komma åt dem så måste man passera en säkerhetskontroll som på flyget.) Jag traskade tillbaka till centrum. Nu började jag känna mig ganska trött, så jag satte mig ner i ett gathörn och målade. Det var inte förrän senare som jag insåg att staden faktiskt hade en tunnelbana.

Rue Sergent Guihard, tusch och gouache

Annonser

Etiketter: , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: