En regnig kväll i Caen

Église Saint-Pierre, tusch och akvarell

Efter Rouen gick resan till Caen (håll för näsan och säg ”kå”). Jag tror att det regnade åtminstone lite grann varje dag under hela veckan. Men jag ska inte klaga; jag har hört att det var ännu jävligare hemma i Sverige.

Medan jag stod och målade kyrkan ovan kom det en liten bil fullproppad med folk. En dam vevade ner rutan. ”Parlez-vous anglais?” Hon letade efter samma hotell som jag just checkat in på. Jag förklarade att de var helt fel och att hotellet låg i utkanten av stan, på andra sidan järnvägen. ”Stupid Englishmen, right?” Inte vet jag, tänkte jag. Nästa morgon stötte jag på samma familj vid frukosten varvid damen insisterade på att jag skulle visa mina målningar för en i hotellpersonalen. Lyckligtvis hade jag lämnat dem på hotellrummet.

Bageri vid Place Courtonne med en platan i förgrunden, tusch och akvarell

Annonser

Etiketter: , , ,

Ett svar to “En regnig kväll i Caen”

  1. Med ryggsäck i Caen « Satsumas Says:

    […] Satsumas En bilderblogg om konst, kitsch och småcitrus « En regnig kväll i Caen […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: