Dans igen

Med risk för att trötta ut mina läsare: Dansmuseet ännu en gång.

Uppfattade inte namnet på modellen, men jag tror i alla fall att det var modern dans även denna gång.

Kommer folk dit för dansen eller tecknandet eller både och? Själv är jag där för att teckna (eller måla i mitt fall), så jag tyckte väl att det kunde ha dansats mindre och poserats mer. Men det är klart, är man dansare så vill man väl dansa.

Jag har försökt använda tuschtekniken som jag använder på Dansmuseet även i andra sammanhang, men resultatet har väl blivit sådär. Det krävs hårda kontraster och skarpa skuggor, men så här års så känns det oftast som om det är lysrörsbelysning utomhus på dagen. Svag sådan.

Får väl vänta till ljuset kommer tillbaka.

 

Annonser

Etiketter: ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: