Angers

Efter två veckors tågluff kom jag till slut fram till min slutdestination, Angers (hör uttal), där jag skulle gå en målarkurs. Jag kom fram ganska tidigt på förmiddagen, så jag tog en promenad i staden och målade lite. Av säkerhetsskäl fanns det inga förvaringsboxar på stationen, så jag fick släpa runt på all min packning. (Kunde ha lämnat den på turistbyrån fick jag veta senare.) I Marseille hade de förvaringsboxar, men för att komma in till dem fick man gå genom en säkerhetskontroll ungefär som på flygplatsen.

Château d’Angers, en borg med anor från 8oo-talet.

Rue de Chanoine Urseau, bredvid Cathédrale Saint-Maurice.

Annonser

Etiketter: , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: