Södertälje & Sörmlandsleden

Just tillbaka från tre dagars vandring på Sörmlandsleden. Vandringen skulle utgå från Tvetaberg, en bit söder om Södertälje. Jag hade en del dödtid i Södertälje medan jag väntade på mina vandrarkompisar, så jag passade på att måla lite.

Där pågick någon slags styrketävling. Dragplåstret var han som säger ”är du helt hundra på det här” i tv-reklamen. Mina medvandrare tillbringade ett par timmar i bilkön till Södertälje, så jag fick sätta mig och ta en öl vid stationen.

Väl framme i Tvetaberg kunde vandringen börja. När jag packade inför vandringen så våndades jag lite grann över valet av papper. 200 g/m2 är lättare men det är ju inte lika bra som 300 g/m2. Det fick bli 300 g/m2. Men blyvitt var inte att tänka på förstås.

Vädret var strålande och vi gick förbi ett par fantastiska badsjöar.

P.S. Prova att göra dina egna stearinljus av vaxet från Babybel-ostar och en bit snöre!

Annonser

Etiketter: , , ,

3 svar to “Södertälje & Sörmlandsleden”

 1. Helena Says:

  Hej

  Vilken fin och kul blogg!

  Har själv en, och är en hängiven akvarellist! Titta gärna in om du har möjlighet! Jag ska kika runt lite mer här:)

  Hälsn Helnea

  • CFA Says:

   Tackar! Tittade på din blogg också. Du får till fantastiska konstraster i dina akvareller. Härliga mättade färger och en känsla av lössläppthet som jag önskar att jag kunde uppnå.

 2. Go, Team Sylarna! « Satsumas Says:

  […] skillnad från på Sörmlandsleden så behöver man inte gå […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: