Södertälje & Sörmlandsleden

2011-06-06 Just tillbaka från tre dagars vandring på Sörmlandsleden. Vandringen skulle utgå från Tvetaberg, en bit söder om Södertälje. Jag hade en del dödtid i Södertälje medan jag väntade på mina vandrarkompisar, så jag passade på att måla lite.

[gallery link="file" columns="2" orderby="title"]

Där pågick någon slags styrketävling. Dragplåstret var han som säger "är du helt hundra på det här" i tv-reklamen. Mina medvandrare tillbringade ett par timmar i bilkön till Södertälje, så jag fick sätta mig och ta en öl vid stationen.

Väl framme i Tvetaberg kunde vandringen börja. När jag packade inför vandringen så våndades jag lite grann över valet av papper. 200 g/m2 är lättare men det är ju inte lika bra som 300 g/m2. Det fick bli 300 g/m2. Men blyvitt var inte att tänka på förstås.


Vädret var strålande och vi gick förbi ett par fantastiska badsjöar.

P.S. Prova att göra dina egna stearinljus av vaxet från Babybel-ostar och en bit snöre!

Nyckelord:

akvarell folk landskap plein air